Top news

Snapchatin ensimmäisenä sijoittajana tunnetun Jeremy Liewin ennusteiden mukaan Bitcoinin arvo saattaa nousta jopa 500 000 dollariin vuoteen 2030 mennessä. Bitcoineja voi olla enintän 21 miljoonaa. Palvelun..
Read more
M, tienaa rahaa kotoa käsin. Tämä tarkoittaa sitä, että markkinat hinnoittelevat aina pörssiosakkeet siten, että hinnat heijastelevat kaikkea saatavissa olevaa tietoa. Oppaalla on täysi 14 päivän..
Read more

Pronielix bitcoin-huijaus


pronielix bitcoin-huijaus

IMF kehittäisi oman kryptovaluuttansa. Suomalaisten osuus on Kankaan mukaan alle promillen luokkaa tästä. Kangas ei usko, että länsimaisissa demokratioissa lähdetän kieltämän bitcoinien ostamista ja myymistä. Huijarit vaihtoivat bitcoinit Thaimaan bahteiksi ja siirsivät ne useille epäiltyjen hallinnoimille pankkitileille. Tidjani Thiamilta, joka kutsui koko valuuttaa täydeksi "kuplan märitelmäksi". Esimerkiksi vuoden 2011 alussa yksi bitcoin maksoi vain joitakin kymmeniä Yhdysvaltain senttejä.

Ihmise t ovat kiinnostuneita hakeutumaan kryptovaluuttojen pariin hyvien.
Bitcoin ei todellakaan ole huijaus.
Se on avoimen lähdek oodin protokolla, ja sitä ei kenenkän ole pakko käyttä.

Bitcoinin arvo on noussut vuoden aikana, joten nyt kryptovaluuttaerän arvo olisi ollut yli 30 miljoonaa euroa. Uhreiksi joutuneet suomalaismies ja thaimaalaisnainen tekivät rikosilmoituksen asiasta tammikuussa. Pyydetyt lunastusmaksut ja luvatut tuotot usein samaa luokkaa. OTC, eli over the counter -kauppa tarkoittaa rahoitusinstrumenttien, kuten juurikin bitcoinien, kauppaa suoraan kahden osapuolen välillä. 27-vuotiaan näyttelijän poliisit pidättivät näyttävästi kesken tv-sarjan kuvausten aiemmin elokuussa mutta vapauttivat myöhemmin takuita vastaan. 22-vuotiaalta suomalaiselta huijattujen bitcoinien arvo 31 miljoonaa euroa tuntuu suurelta. Huijausyritysten tyypillinen toteutustapa, eräs yleinen huijaus tapahtuu siten, että kohdehenkilö saa puhelun tai sähköpostin, jossa ilmoitetaan hänen ostaneen kauan sitten bitcoineja, usein jonkun toisen ostoksen yhteydessä ja kerrotaan niiden arvon nyt nousseen. Bangkok Postin mukaan sisarusten tileiltä nostetuilla varoilla oli ostettu 14 tonttia, joiden arvo on yhteensä yli 4,6 miljoonaa euroa. Tänä vuonna bitcoin-anteihin on kaadettu jo yli 3 miljardia dollaria, huolimatta muun muassa Yhdysvaltain arvopaperimarkkinoita valvovan elimen SEC:n antamista varoituksista.


Sitemap