Top news

Bitcoin is pioneering an age of decentralised money but governments and central banks still hold regulatory power over most Bitcoin and cryptocurrency exchanges. The central..
Read more
Bitcoins insane energy consumption, explained.6.2017. Ensimmäisen kerran bitcoinin ja Yhdysvaltain dollarin välinen vaihtokurssi märitettiin syyskuussa 2009, jolloin 1 dollari oli 1309,03 bitcoinia. M Perttu Räisänen: Bitcoin..
Read more

Miten käteistä bitcoin ulos


miten käteistä bitcoin ulos

aivan oma lukunsa. Matkalta sästämme yleensä kaikki kuitit. Takuukuitit ja käyttöohjeet ovat meillä omassa, isossa muovilaatikossaan. Käytimme tällaista laatikkoa kerätessämme kaikki kuitit talteen kuukauden bitcoin investment trust osakkeet (gbtc) ajan. Fiksuin löytämäni ohje on ammattijärjestäjä Riikka Lempiäisen juttu papereiden säilytyksestä. Lisäksi kuitit voivat koskea verovähennyskelpoisia ostoja tai sijoituksia. Parasta olisi jos laskun voisi maksaa heti kun se tulee. Kuitit jakaantuvat meidän taloudessa näihin kategorioihin: ruokakaupan kuitit tavaroiden kuitit odottavat kulukorvaukset ja matkalaskut odottavat vakuutuskorvaukset matkojen kuitit, ruokakaupan kuitit pitä säilyttä kunnes on todettu että ostetussa ruoassa ei ollut vikaa. Nämä voi jakaa kolmeen päkategoriaan: Laskut, kuitit, muut paperit. Sieltä kokoan ne kerran kuukaudessa kirjanpitäjä varten.

Meillä on jatkuvat sekasorto siitä mistä kuiteista on jo haettu korvaukset ja mistä. Odottavat vakuutuskorvaukset ovat toinen viheläinen kategoria.

Tähän prosessiin menee 2-3 tuntia kuukaudessa. Näitä ovat esimerkiksi ostoslistat, tehtävälistat, kurssien ja tenttien suunnittelupaperit, blogijuttujen aihiot sekä sekalaiset muistilaput. Mikä olisi paras säilytyspaikka? Mitkä paperit pitäisi säilyttä no deposit bonus forex 2018 malesia pankin tallelokerossa? Jos kuitti toimii takuukuittina, pitäisi se säilyttä kauemmin.

Näissä blogijutuissa keskitytän lähinnä säilytysratkaisuihin, ei niinkän itse prosessiin. Olen saanut maksumuistutuksia maksamattomista laskuista.


Sitemap