Top news

Pitäksemme yllä keskustelun korkeaa tasoa, jota kaikki arvostavat ja odottavat, pidä seuraavat kriteerit mielessä: Rikastuta keskustelua, keskity aiheeseen ja pysy asiassa. Huomio: roskaposti ja/tai myynninedistämiseen tarkoitetut..
Read more
Koruna stále pod mrnm tlakem nehled na blc se. Jna 2018 22:34. These documents can be found here. Trade CFDs on the EUR/CZK currency pair with..
Read more

Vaihtoehtoinen valuutta bitcoin


vaihtoehtoinen valuutta bitcoin

ruotsin kruunua, klikkaa tästä. Islannin kruunu on vähän käytetty valuutta, joten monet valuutanvaihtotoimistot pyytävät varaamaan sitä etukäteen. Vuonna 2002 silloinen päministeri pätti, että maksut ja saatavat tulisi ilmoittaa yhden kruunun tarkkuudella, sillä sitä pienempiä kolikoita ei ollut enä liikkeellä moniin vuosiin. Tanskan kruunu tuli käyttön ensimmäisen kerran vuonna 1874, ja sitä edelsi tanskalainen rigsdaler. Kuva Islannin kruunun setelistä. Ensimmäiset kolikot laskettiin liikkeelle 1922. Valuutan arvo laski tasaisesti ja 70-luvun öljykriisi aiheutti pahan inflaation, joten uusia kolikoita ja seteleitä otettiin käyttön. Valuutan ongelmista huolimatta islantilaiset eivät halua liittyä Euroopan unioniin tai euroon, sillä moni pelkä sen johtavan resurssien hallinnan menettämiseen.

Islannin kruunun kolikot ja setelit, käytössä olevat Islannin kruunun kolikot ovat 1, 5, 10, 50 ja 100 kruunua. Viimeiset aurairit painettiin 1967.

Kaikkiin seteleihin on bitcoin investment trust yahoo painettu päiväys, jolloin ne tulivat laillisesti voimaan. Kolikoissa on kuvia tyypillisistä islantilaisista eläimistä, kuten delfiineistä (5 kruunua) tai rantataskuravuista (50 kruunua) ja muinaisislantilaisen mytologian symboleita. Niihin lisättiin ala- ja mikropainatuksia sekä metallifolioraita 2000:n ja 5000:n kruunun seteleihin. Sadan kruunun kolikko tuli käyttön vuonna 1995. Kierrossa olevat setelit ovat suuruudeltaan 500, 1000, 2000, 5000 ja 10 000 kruunua. Käntöpuolella on usein heidän elämänsä, työhönsä ja saavutuksiinsa liittyviä kuvia tai tilannekuvauksia. Pankit pättivät vuonna 2003, että eivät enä hyväksy aurairin kolikoita.


Sitemap