Top news

Maailman keskuspankkien voimakas elvytys, eli suomennettuna rahan painaminen. Viikkokatsauksessa tutustumme tähän Bitcoinin nousuun ja sen oheisilmiöihin. Onko hopea hyvä vaihtoehto kullalla? Kun muutkin maat alkoivat seurata..
Read more
Jadi jangan biarkan kesuksesan yang ada di depan anda Hilang begitu saja. Indikatornya banyak digunakan dalam forex. Perdagangan mata uang asing terjadi karena adanya kebutuhan mata..
Read more

Nordea kieltää kryptovaluutat


nordea kieltää kryptovaluutat

Finansforbundetin johtaja Kent Petersen totesi pankkikonsernin menevän liian pitkälle työntekijöidensä oikeuksien rajoittamisessa. Uuden sännön seurauksena BitConnectin kaltaiset kryptovaluuttapörssit eivät voi enä houkutella uusia asiakkaita Facebookissa tai Instagramissa. Maanantaina Bitcoin vajosi jopa 22 prosenttia.nordea kieltää kryptovaluutat

Kryptovaluutat eivät OP:n mukaan suoraan ole rahoitusvälineitä, joten. Aiemmin pankkikonserni Nordea ilmoitti kieltävänsä työntekijöiltän kaupankäynnin kryptovaluutoilla. Facebook pesee venäläismainosten tahraamat kasvonsa. Kryptovaluutat ovat viime viikkoina. Kryptovaluutat eivät ole sopivia kaikille sijoittajille.

16:41, jo yli kaksi miljoonaa paennut Venezuelasta Talouskriisin syveneminen vaikeuttaa Etelä-Amerikan pakolaiskriisiä. Näytä lisä Uusimmat 7:34 Liukuportaat alkoivat yllättäen liikkua hurjaa vauhtia alaspäin Rooman metrossa venäläisiä jalkapallofaneja loukkaantui vakavasti 7:28 Kolumni: Tapa ittes on yksi tavallisimmista verkkovihaa tihkuvista kommenteista, joita saa useampi nuori kuin uskommekaan 7:27 Yhdysvallat julkisti ensimmäiset vastatoimet Saudi-Arabialle Trump: Selitys Khashoggin surmalle on huonoin. Tällä hetkellä erilaisia kryptovaluuttoja on yli 1 500 ja uusia syntyy päivittäin. 18:26, bill Gatesin mukaan kryptovaluutat ovat jo aiheuttaneet kuolemia: "Niiden tärkein ominaisuus on nimettömyys. Pankki aikoo kieltä kaikkia työntekijöitän käymästä kauppaa bitcoineilla ja muilla kryptovaluutoilla. 19:38 2000-luvun alun menestysartisti Akon julkisti oman kryptovaluutan ja sen avulla toimivan kaupungin Keksin konseptit ja annan nörttien selvittä loput.

Nordea kieltää kryptovaluutat
nordea kieltää kryptovaluutat


Sitemap