Top news

Amerykaska gazeta The Chicago Sun-Times na jeden dzie wprowadzia pac bitcoinami za czytanie artykuw. Zostao zrobione pierwsze kupno on-line. Dua ilo uytkownikw przysza z Twittera. Lisäksi..
Read more
Kun Bitcoinin suosio alkoi kasvaa, Nakamoto lakkasi vastaamasta viesteihin ja katosi verkosta. Tohtori Wuille on varmistanut, että virallinen parannusehdotus koskien Schnorrin allekirjoitusten käyttönottoa tullaan esittelemän lähitulevaisuudessa...
Read more

Kryptovaluutan louhinta mitä tarkoittaa


kryptovaluutan louhinta mitä tarkoittaa

kappaletta, ja uusia syntyy koko ajan. Tunnetuin suomalainen ostopalvelu on nimeltän Coinmotion. 3, sisällysluettelo, kryptovaluuttojen laillisuus vaihtelee maittain, mutta useissa maissa ne ovat joko laillisia, tai niitä ei ole suoranaisesti laittomaksi todettu. Uudemmat kryptovaluutat eivät tarvitse fyysistä louhintaa. Myös monet valtiot suunnittelevat omaa kryptovaluuttaansa.

Vain lähettävän ja vastaanottavan bitcoin-lompakon digitaaliset osoitteet ja siirtyvien bitcoinien märä ovat julkista, tarkistettavissa olevaa tietoa. Bitcoinien transaktioiden varmentaminen eroaa siten esimerkiksi tavallisten eurojen siirroista kahden pankkitilin välillä. Kryptovaluutan louhinnan tarkoitusta ja taustaa on avattu Wikipediassa. Virtuaalisten P2P-kryptovaluuttojen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti. Kuitenkin digitaaliselle valuutalle itsessän ei ole minkänlaista valvontaa. Lisäksi omien henkilötietojen jakamista on syytä varoa.

Kryptovaluutan louhinta mitä tarkoittaa
kryptovaluutan louhinta mitä tarkoittaa


Sitemap