Top news

Litecoin ei käyttäjän näkökulmasta juuri eroa Bitcoinista ja sen käyttö on bitcoiniin jo tutustuneelle helppoa. Vuoden alussa yhden Litecoinin hinta liikkui alle 5 dollarissa ja joulukuussa..
Read more
Primarily a US-based exchange, Gemini still does not retain the same market cap as the upper echelons, but worldwide expansion looks set to change this through..
Read more

Miten louhia kryptovaluuttaa


miten louhia kryptovaluuttaa

Nykyän louhintaan käytetän erikseen kehitettyjä asic (application-specific integrated circuit) -laitteita, joiden teho on moninkertainen tietokoneisiin nähden. Bitcoinin arvoon vaikuttaa myös fiat-valuutan tapaan luottamus, jota voi horjuttaa esimerkiksi hakkereiden iskut ja valtioiden mahdolliset toimenpiteet sitä vastaan. Taloudellisesti epävakaissa talouksissa, kuten monissa Etelä-Amerikan valtioissa, Bitcoin on jo saanut jalansijaa vaihdon välineenä.

Ostosten teko kryptovaluutalla, kryptovaluutta on yleisesti laillinen maksuväline ympäri maailmaa. Tässä tuleekin se ongelma joka kryptovaluutassa. Bitcoinilla spekulointi on ollut tuottavaa puuhaa, jos tähän junaan on hypännyt ajoissa mukaan. Uuden digitaalisen valuutan syntymiseen menee yhä enemmän aikaa, koska tietokoneiden ratkaistavat tehtävät vaikeutuvat jatkuvasti. Artikkelin kirjoitushetkellä yhden bitcoinin arvo on noin 2500 dollaria. Olemme toimituksessa luoneet infograafin, joka selittä muutkin Bitcoinin perusteet yksinkertaisesti ja selkokielellä siten, että taviksetkin sen ymmärtävät. Lue lisä Sijoitustiedon tarjouksesta. Nykyän normaalien tietokoneiden näyttökorttien sijaan käytetän louhintaa varten kehitettyjä asic (application-specific integrated circuit) laitteita, joiden teho on moninkertainen tietokoneisiin nähden. Ne edustavat itse itseän. Kryptovaluutta on kansainvälinen digitaalinen valuutta, joka toimii lohkoketjuteknologian avulla.

Tämä puolestaan voi omalta osaltaan vastata kysymykseen, miten tulevaisuudessa. Kryptovaluutta on kryptografiaan perustuva digitaalinen virtuaalivaluutta. Uudemmat kryptovaluutat eivät tarvitse fyysistä louhintaa.


Sitemap