Top news

Ter uma reserva financeira em Bitcoins é uma forma segura de proteger o poder de compra, já que a tendncia é que a criptomoeda ganhe cada..
Read more
Bitcoin perustuu itävaltalaisen koulukunnan talousajatteluun. 21 Bitcoin-rahavarannon arvo oli helmikuussa 2015 yhteensä noin 2,7 miljardia euroa, ja vaihtokurssi suhteessa euroon noin 200 euroa per bitcoin. Yksi..
Read more

Voit lähettää oman bitcoin-lompakon


voit lähettää oman bitcoin-lompakon

Nakamotoa henkilökohtaisesti, eikä tavannut kukaan muukaan. Mikä, bitcoin on ja mihin sen toiminta perustuu? Järjestelmä on avoin eli kaikki olemassa olevat bitcoinit ovat avoimesti nähtävillä. Kannattaa siis lukea koko artikkeli!

Bitcoinien pienen märän ja voimakkaan arvonnousun seurauksena monissa yhteyksissä on alettu käyttä bitcoinista pienempiä yksiköitä. Satoshi Nakamoto ei siis keksinyt Bitcoinia tyhjästä, vaan taustalla on kymmenien vuosien tutkimustyö sekä monta epäonnistunutta digitaalisen valuutan kokeilua. Bitcoinin riippumattomuus pankeista tai mistän yksittäisestä keskitetystä tahosta tekee siitä myös hyvin riippumattoman yhteiskunnallisista muutoksista. Verkossa bitcoineja vastaanottavia kauppiaita on kansainvälisesti kymmeniä tuhansia.

Kyseessä oli huumeiden kauppapaikka, jonka maksuvälineenä toimi virtuaalivaluutta. Toki kaikki eivät ole näin optimistisia. Turvaverkkoa ei sinänsä ole olemassa, joten jos rahat tulee lähettäneeksi huijarille, ei asialle voida tehdä mitän. Julkinen avain on kuin sähköpostiosoitteesi. Bitcoin ei kuitenkaan voi olla olemassa ilman sen maksujärjestelmänä toimivaa lohkoketjua. Miksi ja miten Bitcoin on luotu lyhyt historiakatsaus. Vaikka Bitcoin alkaa olla brändinä tuttu jo sadoille miljoonille ihmisille, sen toimintaperiaatteet ja historia ovat silti tiedossa vain pintapuolisesti. Bitcoinit eivät sijaitse fyysisesti tietokoneellasi tai hardware-lompakossa. Kaikkein pienin mahdollinen osa Bitcoinia on sen sadasmiljoonasosa, jota kutsutaan nimellä Satoshi kryptovaluutan salaperäisen kehittäjän mukaan. Jos transaktio todetaan asianmukaiseksi, se toimitetaan eteenpäin louhijoiden käsittelyyn. Digirahan käyttöä on yhtä vaikea jäljittä kuin käteistä rahaa, mikä aiheuttaa omat lieveilmiönsä. Bitcoin odottaa tällä hetkellä salamaverkon käyttönottoa, joka nostaisi sen transaktiokapasiteetin nykyaikaiselle tasolle.


Sitemap