Top news

Amerykaska gazeta The Chicago Sun-Times na jeden dzie wprowadzia pac bitcoinami za czytanie artykuw. Zostao zrobione pierwsze kupno on-line. Dua ilo uytkownikw przysza z Twittera. Lisäksi..
Read more
Kun Bitcoinin suosio alkoi kasvaa, Nakamoto lakkasi vastaamasta viesteihin ja katosi verkosta. Tohtori Wuille on varmistanut, että virallinen parannusehdotus koskien Schnorrin allekirjoitusten käyttönottoa tullaan esittelemän lähitulevaisuudessa...
Read more

Bitcoin-kupla laulu


bitcoin-kupla laulu

ry:n puheenjohtaja Amu Urhonen. Kerosen mukaan Bitcoinin kuplat muistuttavat huomattavasti enemmän dotcom-kuplan kaltaista puolispekulatiivista kuplaa kuin tulppaanimanian kaltaista puhtaasti spekulatiivista kuplaa. Juuso Pekkinen tutustui ostoskeskuksen historiaan ja arkkitehtuuriin Helsingin Kaupunginmuseon tutkijan Sari Sareston opastuksella. Lisäksi selvitetän myös tekijänoikeuksien kulttuurihistoriaa. Psykedeelitutkimuksen uusi aalto tuottaa tutkimusta psykedeelien potentiaalista hoitotyössä. Oulasvirta voit vaihtaa bitcoineja käteisellä on Aalto-yliopiston professori joka tutkii tietotekniikan käytettävyyttä ja käyttökokemusta. Free View in iTunes 53 CleanAurinkoenergiaa Juuso Pekkinen keskustelee vieraiden kanssa aurinkokennoista ja siitä, minkälainen rooli aurinkoenergialla on nyt ja tulevaisuudessa sähköntuotannon isossa kuvassa. Sakari Orava on puolestaan maailmankuulu turkulainen urheilukirurgi, joka on operoinut muun muassa jalkapallotähti David Beckhamin polven. Mikä vaativissa ja usein loputtoman pitkissä suorituksissa on osansa ihmisen henkisellä kantilla? Free View in iTunes 178 CleanVieraana Jani Kaaro Mistä tiedetoimittaja uneksii, entäpä mikä on mielikuvituksen rooli olemassaolossamme?

bitcoin-kupla laulu

Molemmilla vierailla on omakohtaisia kokemuksia hirmumyrskyistä ja niiden aiheuttamista tuhoista. Omaa mobiilikäyttöjärjestelmänsä kehittävä Jolla syntyi entisten Nokian työntekijöiden toimesta. Tarinaan on kirjoitettu myös pettymyksiä, surua, kipua, halveksuntaa, unohdusta ja väkivaltaa. View in iTunes. Mutta tie kohti kvanttivallankumousta on tasoittumassa, siitä kiitos kuuluu muun muassa suomalaiselle kvanttifyysikolle Mikko Möttöselle, joka on kollegoidensa kanssa tehnyt aiheen parissa tieteellisiä läpimurtoja toisensa perän. Mutta mitä menneiden sukupolvien roskat ja jätehuolto kertoo ihmisten tavoista ja kulttuurista? Minkälaisia mahdollisuuksia vaihtoehtoisella käyttöjärjestelmällä on "jättiläisiä" vastaan? Anssi Viskari on rento ja herkkähymyinen suomalainen mies joka pitä moottoriajoneuvoista. Vieraana ohjelmassa ovat työ- ja elinkeinoministeriössä lain parissa työskennelleet neuvotteleva virkamies Tuija Ypyä ja lakimies Maija Lönnqvist. Free View in iTunes 105 CleanTäydestä meni kuin värä taulu Juuso Pekkinen keskustelee vieraidensa kanssa taidevärennöksistä, värennetyn taiteen markkinoista sekä Suomen taidemarkkinoita ravistelleesta valtavasta värennösvyyhdistä jota keskusrikospoliisi on tutkinut vuosien ajan. Free View in iTunes 165 CleanTotuuksia, mutu-journalismia ja gonzontoimittajia Minkälainen totuus välittyy kun toimittaja on osa tarinaa?


Sitemap