Top news

Suomalainen Localbitcoins-yritys ylläpitä useissa eri maissa toimivaa verkkopalvelua, jonka kautta yksityishenkilöt voivat käydä kauppaa bitcoineilla keskenän ilman välikäsiä. Bitcoinin tilikirjan värentäminen olisi mahdollista, jos epärehellinen toimija..
Read more
Lukuisat palveluun bitcoineja tallettaneet menettivät talletuksensa. Kuvassa professori John Cohn IBM:ltä ja kehitysjohtaja Mika Lammi (oik).Johannes Wiehn, Kinno - kuva-arkisto SmartLog-projektin ensimmäiset testit on Lammin..
Read more

Ensi kryptovaluutta bitcoin jälkeen


ensi kryptovaluutta bitcoin jälkeen

Ilmestyi ensimmäinen versio Bitcoin.1. ICO yksinkertaisesti tarkoittaa Initial Coin Offer (kolikkoanti). Marraskuuta lohkosta 210000 on tullut ensimmäinen lohko, josta palkio oli 25 BTC eikä 50 BTC. Taas kurssin lasku 10 USD asti. Sitä ennen paras bitcoin hintaan oli kurssin korotus (mahdollisesti keinotekoinen ja sen jälkeen hurja lasku. Hiljaiselon muutaman kuukauden jälkeen kryptovaluutan vaihtokurssi alkoi nousta arvosta.06/BTC. Mikä tekee Bitcoinista korvaamattoman? Bitcoinia voidaan käyttä aivan kuten muita fiat-valuuttoja. Joten odota ja lue artikkeli huolellisesti loppuun asti. Mutta mitä minä saan siitä?

Syynä oli käyttäjien paniikki. Asiapaperin nimi on Bitcoin P2P e-cash paper. On totta, että aivan kuten hyipt, on olemassa myös joitakin ICOja, jotka on pilattu petoksilla. Vastaanottajan täytyy kuitenkin olla internet-yhteydessä pystyäkseen kerämän digivaluutan. Se on toiseksi suosituin kryptokolikko Bitcoinin jälkeen.


Sitemap