Top news

Estimated Next Difficulty: 7,379,936,640,159 (2.74 adjust time: After 1443 Blocks, About.0 days. The more grey line is lower than blue line, the faster generation time..
Read more
Olennaista on, että lohkoketju muuttaa kaikkien ajattelutapaa. Joillakin poliitikoilla voi olla halua laittaa kapuloita rattaisiin, koska kaikki uusi aina hieman pelottaa. Accenturen teettämän selvityksen mukaan..
Read more

Ensi kryptovaluutta bitcoin jälkeen


ensi kryptovaluutta bitcoin jälkeen

Ilmestyi ensimmäinen versio Bitcoin.1. ICO yksinkertaisesti tarkoittaa Initial Coin Offer (kolikkoanti). Marraskuuta lohkosta 210000 on tullut ensimmäinen lohko, josta palkio oli 25 BTC eikä 50 BTC. Taas kurssin lasku 10 USD asti. Sitä ennen paras bitcoin hintaan oli kurssin korotus (mahdollisesti keinotekoinen ja sen jälkeen hurja lasku. Hiljaiselon muutaman kuukauden jälkeen kryptovaluutan vaihtokurssi alkoi nousta arvosta.06/BTC. Mikä tekee Bitcoinista korvaamattoman? Bitcoinia voidaan käyttä aivan kuten muita fiat-valuuttoja. Joten odota ja lue artikkeli huolellisesti loppuun asti. Mutta mitä minä saan siitä?

Syynä oli käyttäjien paniikki. Asiapaperin nimi on Bitcoin P2P e-cash paper. On totta, että aivan kuten hyipt, on olemassa myös joitakin ICOja, jotka on pilattu petoksilla. Vastaanottajan täytyy kuitenkin olla internet-yhteydessä pystyäkseen kerämän digivaluutan. Se on toiseksi suosituin kryptokolikko Bitcoinin jälkeen.


Sitemap