Top news

Mellerin ja Pyykön tapauksessa se tarkoittaa railakasta kapakassa istumista ja pitkiä aamuun venähtäneitä iloisia iltoja, mutta myös taiteilijaelämä yleensä. Niissä arvissa on ollut kantamista. Haluan oppia..
Read more
Nocoiner-statuksen saavat usein henkilöt, jotka kirjoittavat Bitcoinin olevan kupla, ponzi-huijaus, pyramidipeli, tulppaanimania ja niin edelleen. ATH, aTH on lyhenne sanoista all time high, eli kyseistä termiä..
Read more

Kun bitcoin-lohko


kun bitcoin-lohko

jakautui jälleen - uuden kryptovaluutan kurssi romahti nopeasti yli 60 prosenttia. Viralliset valuutat ovat viranomaisten liikkeelle laskemia. Tällä on sekä hyvät ja huonot puolensa. 56 Bitcoin-ohjelmaan on sisänrakennettuna kontrolloitu rahan liikkeellelasku, joka on geometrisen ja sännöllisen luonteensa ansiosta kaikkien rahoitusmarkkinoilla toimivien tahojen julkisessa tiedossa. Bitcoinin kurssi on vaihdellut voimakkaasti. Tällöin luotettavuus riippuu palveluntarjoajan luotettavuudesta.

Eri välittäjien käyttämät vaihtokurssit saattavat hetkittäin poiketa toisistaan huomattavastikin (joskus jopa kymmeniä prosentteja). WikiLeaks Bypasses Financial Blockade With Bitcoin. Se on 2010-luvun tuottoisimpia milloin? (englanniksi) Cracking the Bitcoin: Digging Into a 131M USD Virtual Currency Daily Tech. 42 Palkanmaksu muokkaa muokkaa wikitekstiä Talousanomat uutisoi kesäkuussa 2014, että suomalainen laskutuspalvelu on ottanut käyttön Bitcoin-maksut sekä työsuoritteiden maksamisessa, että palkanmaksussa.


Sitemap